cupsoftea.blogg.se

London

Kategori: Au pair

Okej, ehe, har inte uppdaterat på en månad. Att jobba som Au Pair är väldigt rutinmässigt, jag kliver upp ungefär samma tid varje dag, göra samma uppgifter och varje vecka är de samma aktiviteter och tider. Men ändå är ju inte en dag den andra lik - efter som jag jobbar med människor.
 
De har iaf varit några stressiga veckor nu. Jag befinner mig för tillfället i London men min mamma och min syster. I fredags tog vi bilen (jag och min värdfamilj) och åkte till London. Fre och lör var jag barnvakt stora delar av dagen eftersom föräldrarna var på ett bröllop. Jag hade som tur va hjälp eftersom den yngre (1år) passade på att dra på sig en förkylning. Problemet med det är att de nästan alltid sätter sig på hans luftvägar eftersom han har problem med dom vilket resulterade i andningsproblem. Inte alls så lätt att hantera på en ettåring, men han var så pass bra att min värdmamma kunde delta på bröllopet där hon var maid of honor, men när de på söndagen åkte hem blev det värre. Jag stannade dock i London med mamma och min syster och där har vi turistat stenhårt.
 
I söndags hann vi inte med så mycket, ett besök på King's cross och The Harry Potter Shop, ett besök på Victoria's Secret samt en promenad genom Hyde Park. Idag däremot hade jag och mamma planerat dagen stenhårt och hann med (håll i er!): Big Ben, Houses of Parliament, London Bridge, London Eye, London Dungeon, Tower Bridge, Tower of London, The changing of Guards at Buckingham Palace, ett besök på Harrods samt lunchade Fish and Chips. Vi var också på plats i Covent Garden för att ta en titt, men var tvunga att vänta på vår mat alldeles för länge så vi sparar de tills imorgon.
 
Så planen för imorgon är inte lika tidspressad - haha. Vi tar sovmorgon till 8.30, går till Primark runt hörnet för att handla, åker in till London och går på Imperial War Museum, tar en titt på Trafalgar Square, strosar runt i Covent garden och sist men inte minst en musikal på Cambridge Theater - Matilda! Haha, japp, musikalen heter Matilda, Den måste alltså vara helt fantastisk.
 
Nä, nu måste jag sova  - är helt slut efter dagen.
 
Kan försöka lägga upp lite bilder framöver, min syster tog rätt många med sin kamera (och även jag när jag fick stjäla den för några minuter då och då).
 
puss och kram