cupsoftea.blogg.se

2015-08-19

Kategori: Au pair

Igår var jag barnvakt hela dagen, min värdmamma tog yngsta med sig till London och jag stannade med 4-och 6 åringen. Vi var ute så gott som hela dagen, cyklade, spelade fotboll, spelade tennis, hade picknick, eldade skräp och red. Var rätt slut när min värdmamma äntligen kom hem men fick som tur var morgonen ledig idag så tog en rejäl sovmorgon, vek lite tvätt, tog en långpromenad och duschade innan 3 kompisar åt barnen kom hit och jag skulle jobba.
 
Har också hunnit med att köra bil, körde en gång med min värdpappa och en gång med min värdmamma, sen har jag kört själv 2 grr utöver de. Har gått väldigt bra, inte alls lika svårt som jag trodde, de svåraste är alla småvägar här där man hela tiden måste vara med på mötande bilar osv.
 
Funderar på om jag ska ta någon kurs på universitetet som finns här, de är ingen mening att ta en engelska-kurs  har jag förstått men de finns ju andra saker man kan läsa - undra bara vad som är värt pengarna, energin och tiden.
 
Mormor - har börjat lösa korsorden jag fick, bra idé att skicka med dom :D Påmins dock om hur dålig jag är på korsord, behöver verkligen träna, tur de är en hel tidning!
 
Susanne - det finns faktiskt ställen man kan vandra på här. Bor precis bakom "Malvern hills" vilket är en kedja av kullar som de tar flera timmar att gå över. Sedan finns de också ett naturreservat som vi passerade när jag körde bil i veckan, där kan man gå "miles and miles" som min värdpappa beskrev de. Finns nog inget i närheten av dina flerdagars turer, men lite lite vandring finns iaf :D